Premia - Za sve što vam je vredno!

Premia kao brend na našem tržištu postoji od 2009. godine i do danas beleži izuzetan rast, kako prodaje, tako i poverenja potrošača.

Trudimo se da Premia asortiman konstantno osvežavamo novim proizvodima osluškujući potrebe naših potrošača, kao i praćenjem novih tržišnih trendova u svetu i kod nas. Rezultat svega toga je i nov vizuelni identitet Premia proizvoda, kao i Premia kampanja za čije potrebe je snimljena i TV reklama.

Premia brend je više od prostog odnosa kvaliteta i cene. Premia razume pravu vrednost onoga što je svakodnevica, vrednost jednostavnosti i vrednost pametnog izbora danas.

PREMIA. ZA SVE ŠTO VAM JE VREDNO.

U kategoriji prehrane Premia je brend sa najvećim brojem proizvoda na tržištu Srbije. Na današnji dan taj broj iznosi oko 850. Kategorije prehrane u kojima je Premia prisutna: mesne prerađevine, riblje konzerve, zamrznuti program, mlečni asortiman, sirevi i namazi, bezalkoholna pića, gotova jela, začini, praškasti proizvodi i dodaci za torte, slatki i slani konditori, osnovne životne namirnice, zdrava i dijetalna hrana... Preko 90% Premia proizvoda su domaćeg porekla, ali se isto tako pod ovim brendom se mogu naći proizvodi renomiranih proizvožača iz drugih zemalja: Nemačka, Španija, Italija, Holandija, Tajland, Vijetnam, Turska, Belgija, Grčka, Austrija...

Badem blanširani

Badem blanširani