TEMPO portal - Uštede za korisnike BusPlus kartica kod Tempa, Mobilne telefonije Srbije i Erste Banke

Uštede za korisnike BusPlus kartica kod Tempa, Mobilne telefonije Srbije i Erste Banke

Korisnici Bus Plus kartica mogu da ostvare značajne uštede prilikom kupovine robe široke potrošnje i korišćenja mobilnog telefona i bankarskih usluga kod partnera ovog sistema: Mobilne telefonije Srbije, Tempa i Erste Banke. Benefit program može da se upotrebljava i pre zvaničnog početka primene novog sistema naplate karata u GSP-u.

Tempo centri, vlasnicima BusPlus kartice (koji su se prijavili za program lojalnosti, personalizovane i prijavljene nepresonalizovane) obezbeđuju popust od 5% na svaku kupovinu svim danima . Potrošačima je na raspolaganju više od 20.000 različitih proizvoda, od prehrambenih, preko kućne hemije, proizvoda za ličnu higijenu, do tehnike i multimedije. Popust od 5% uz BusPlus važi svim danima, a Tempo Centri su non-stop otvoreni.

Po istom principu, vlasnici BusPlus kartica koji su korisnici mts mreže, a prijave za benefit program, dobiće bonus dobrodošlice od 100 minuta za razgovore u mt:s mreži, 100 SMS poruka u domaćem saobraćaju i 100 MB za prenos podataka. Pored toga, svakog meseca u narednih godinu dana biće im na raspolaganju i mesečni bonusi za razgovore, poruke i pristup Internetu.

Erste Banka je uz BusPlus pripremila četiri promotivna paketa: dva za zaposlene i po jedan za penzionere i studente. Zaposlenima je na raspolaganju izbor između šestomesečnog besplatnog korišćenja osnovnih proizvoda uz mogućnost uzimanja kredita bez naknade, i beskamatnog korišćenja kreditne kartice tokom šest meseci. Penzioneri uz BusPlus mogu da dobiju kredit od 40 hiljada dinara po duplo nižoj kamatnoj stopi od standardne, a studenti će imati besplatan paket proizvoda.

Da bi se ostvarile jedna ili sve ove pogodnosti, potrebno je da se korisnik prilikom prijavljivanja za BusPlus karticu prijavi i za BusPlus benefit program. Korisnici koji su već izvadili nove kartice, a nisu izabrali benefit program, mogu to da učine naknadno.

Podsećamo da se BusPlus elektronske kartice mogu izvaditi i na lokacijama ove tri kompanije u Beogradu, i to u poslovnicama Telekoma Srbija, Tempo centrima na Kvantašu, Adi i Vilinim vodama (od 09h do 21h), i filijalama Erste Banke na sledećim adresama: Ratka Mitrovića 158, Trešnjinog cveta 1 i Jurija Gagarina 32.