,, Da li ste znali da...?“

Umorni ste od upornih fleka na garderobi i svaki vaš pokušaj da ih uklonite ne daje zadovoljavajuće rezultate? Moćni Persil gel je pravi izbor za vas! Snažan protiv fleka i jednostavan za upotrebu, učiniće da vaš veš bude savršeno čist posle svakog pranja. Savet: pranjem veša na 30° ili jednostavno smanjivanjem temperature ostvarujete višestruke koristi. Pored toga što dobijate savršeno čist veš, pomažete borbi protiv klimatskih promena, čuvate prirodu i štedite na računima za struju. Posetite najbliži Tempo centar i iskoristite super ponudu.

 

Silan Coconut Water & Minerals je novi omekšivač inspirisan prirodom. Uživajte u iskustvu dugotrajnog mirisa koji može opustiti vaša čula. Omekšivač čini vašu odeću mekšom, omogućava lakše peglanje i brže sušenje. Za pravilno doziranje koristite zatvarač boce. Posetite najbliži Tempo centar i iskoristite super ponudu.

 

Ne želite da gubite vreme na sortiranje odeće po bojama prilikom pranja? Pranjem sa K2r Hvatačem boja, garderoba različitih boja se može bezbedno prati u isto vreme. Na taj način štedite vreme i električnu energiju. Isprobajte K2r Hvatač boja koji deluje kao magnet zadržavajući sve boje koje se pojave u vodi. Posetite najbliži Tempo centar i iskoristite super ponudu.