TEMPO portal - TEMPO I NIVEA NAGRADNI KONKURS SPA VIKEND IZ SNOVA

TEMPO I NIVEA NAGRADNI KONKURS SPA VIKEND IZ SNOVA

Dragi kupci,

Tempo i NIVEA ponovo nagrađuju svoje verne potrošače! Kupovinom dva NIVEA ŠAMPONA (obavezno jedan ženski i jedan muški) na istom računu, u periodu od 01.08. do 15.08.2018, u Tempo hipermarketima, dobijate šansu da učestvujete u Facebook nagradnom konkursu i osvojite nagrade.

Sve što je potrebno da uradite jeste da nam pokažete koliko ste krativni u uživanju i opišete nam svoj spa vikend iz snova. U aktivacijskom postu na zvaničnoj Tempo FB stranici https://www.facebook.com/Tempo.Srbija/ odgovorite u komentaru na pitanje “Kako izgleda vaš spa vikend iz snova?” i najkreativnije odgovore očekuju nagrade.

Kao glavnu nagradu Tempo i Nivea pripremili su opuštajući spa vikend za dvoje u spa hotelu Izvor u Aranđelovcu. Vikend paket obuhvata 2 noći, odnosno 3 dana na bazi polupansiona. Da bi ste vikend proveli potpuno prepušteni uživanju, tu su i 2 relax masaže, neograničeno korišćenje Spa&Wellness centra i Aqua parka. Ukoliko želite da vam se na ovom nezaboravnom vikendu pridruže i najmlađi, možete povesti i njih sa sobom, uz doplaćeni aranžman.

Tempo i Nivea su mislili i na one koji ne osvoje glavnu nagradu, te će narednih 20 najkreativnijh komentara osvojiti Nivea set kao nagradu.

Kupite uparene NIVEA šampone i uživajte u relaksiranom vikendu u paru!