Kalendar Zdravijih Izbora

Učenje kroz igru

Specijalni program osmišljen za mališane uzrasta od 7 godina da kroz igru, pesmice i zabavu nauče o važnosti zdravije ishrane. Dovedite mališane da se zabavimo i uživamo uz specijalitete Nenada Veljkovića. Ne propustite ovu izuzetnu zabavu za najmlađe.

Učenje kroz igru

Kalendar Zdravijih Izbora

Dragi kupci, posetite Tempo u periodu od 31.1. do 20.2.  jer smo Vam pripremili zanimljive programe. U našem kalendaru zdravijih izbora nalaze se Maxi karavan zdravlja - specijalni program osmišljen za mališane uzrasta od 7 godina, zatim edukacija o čitanju deklaracija, Fitt Pass akcija, promocije, degustacije, pokloni i još puno toga.

Edukacija za čitanje deklaracija

Edukacija za čitanje deklaracija

Posetite Tempo u jednom od ponuđenih termina i naučite sve o čitanju deklaracija. Izbalansirana ishrana je izuzetno bitna za zdravlje svih nas, a čitanje deklaracija namirnica je siguran put da pratite svoju ishranu i učinite da ona bude najkvalitetnija moguća. Svi oni koji žele da nauče da čitaju deklaracije tokom februara meseca, imaće najbolju pomoć u tome – od strane onih koji o zdravlju znaju najviše i svakodnevno uče.

Izaberite zdravije

Teretana i popusti