Održivo poslovanje

ODRŽIVI PROIZVODI PRIVATNE ROBNE MARKE

Kad govorimo o održivim proizvodima naših privatnih robnih marki važno nam je da:

  • ne ugrožavamo izvore sirovina, pa se Delez Srbija fokusirala na globalno ugrožene lance snabdevanja: palminog ulja, ribe i drvnih vlakana. To znači da se trudimo da sirovinu nabavljamo na način da je ima dovoljno za nas danas, ali i ostane dovoljno za generacije koje dolaze.
  • da je sva hrana koju prodajemo kao naše privatne robne marke zdravija i adekvatno obeležena i da se poštuju najviši bezbednosni standardi proizvodnje i bezbednosti na radu.

 

RAZLIČITOSTI I RAZVOJ ZAPOSENIH

Delez Srbija je kompanija koja posebnu pažnju posvećuje razvoju zaposlenih, kroz stalne dijaloge sa pretpostavljenim i edukacije, kako bismo najbolje ispunili zahteve naših kupaca. Ovo je kompanija u kojoj svako ima jednaku šansu za zaposlenje, isključivo u zavisnosti od sopstvenih kvalifikacija za određeno radno mesto. Nikakva diskriminacija po bilo kom osnovu nije dozvoljena.

 

ZDRAV NAČIN ŽIVOTA

Održivi razvoj je nemoguć bez zdravih i zadovoljnih zaposlenih. Delez Srbija je razvila niz aktivnosti koje će učiniti radno okruženje prijatnijim, idući korak dalje i obavezujući se da će sačuvati i unaprediti zdravlje zaposlenih.

 

NIŠTA SE NE BACA

Briga o prirodi je utkana u poslovanje Delez Srbije. Svakodnevno sprovodimo mere uštede električne energije (zatvaranjem vitrina, uvođenjem štedljive rasvete, monitoringa) preko reciklaže svog otpada koji nastaje tokom našeg rada pa i ambalažnog otpada potrošača, do uvođenja štedljivih kamiona u vozni park. Naš uticaj na globalno zagrevanje i zagađenju prirode se pažljivo prati i smanjuje svakim danom.

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

X