Vesti

13. 12. 2018.

Sve što ne popiješ vrati!

Povraćaj je moguć samo uz sačuvan račun i u objektu u kom je obavljena kupovina i vrši se po ceni koja je važila u momentu prodaje. Nakon obavljene kupovine overite račun na info pultu. Sačuvajte račun i sve što ne iskoristite vratite u roku od 7 dana u Tempo hipermarket u kome ste obavili kupovinu. Povraćaj se vrši samo uz originalno transportno pakovanje, sem u slučaju žestokih alkoholnih pića i vina kada se povraćaj novca može vršiti i za pojedinačni artikal.

Saznaj više
06. 12. 2018.

NATEMPIRAJTE POSETU DEDA MRAZU

Dragi naši kupci, U decembru uvek slavimo i veselje pravimo! Tako vas i ove godine pozivamo na praznično druženje u Tempo centru u vašem gradu. Jeeeerrrrr....Tempo staza vodi vas do Deda Mraza!!! Spremili smo sjajne predstave za decu, repertoar pesmica uz koje ćemo zajedno pevati i đuskati i tako Deda Mraza dočekati. A kada on nam svrati, poklončiće deci doneće i fotografije sjajne napraviće. Čekamo vas! P.S. Samo mora da se pazi, pravi termin da se opazi. 😊

Saznaj više
01. 11. 2018.

Samouslužne kase

Poštovani kupci, Da li ste već probali sami da obavite kupovinu? Ukoliko još uvek niste, naše nove, SAMOUSLUŽNE KASE su pravi hit! Pozivamo vas da u petak 12.10. iskoristite specijalnu priliku i vašu kupovinu učinite bržom i zabavnijom. Paulina Manov, Gradonačelnica Prestonice i Inspektor Blaža čekaju vas od 16 - 20h, u Tempo centru Ada. Dođite da se družimo i neka vikend počne veselo!

Saznaj više
29. 10. 2018.

Popust za penzionere

Dragi penzioneri, obaveštavamo vas svakog 10. i 25. dana u mesecu* u trajanju od po tri dana odobravamo popust za penzionere od 10%. Na kasi pokažite ličnu kartu i penzioni ček ili izveštaj iz banke i ostvarite pravo na popust**. *Datumi su podložni promenama kako bi svakog meseca bili što usklađeniji sa tačnim datumom isplate penzija. **Popust se ne odnosi na: štampu, cigarete, ambalažu, sveže meso i ribu, osnovne namirnice, mleko i mlečne proizvode i sve artikle koji ke podležu popustima kao i na artikle koji su već na akcijama. Informacije i proizvodima koji su izuzeti sa popusta možete dobiti na svakom prodajnom mestu.

Saznaj više