Tempo i NIS misle na Vaš budžet

Sa prvim sunčanim danima krećemo u nove avanture, druženja i izlete u prirodu. Mi u Tempu znamo da je za dobar provod najvažnije sa kim putujete tako da smo ovog proleća odlučili da budemo vaš verni saputnik i oslonac na putu.

U saradnji sa NIS-om, uz svaki račun veći od 2.000 dinara, pripremili smo za Vas poklon-vaučere sa popustom od tri dinara po litru goriva koji Vas očekuju na kasi Tempo centra odmah nakon obavljene kupovine. Popust možete iskoristiti na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama uz minimum 10 litara kupljenog goriva, a odnosi se na sve vrste benzina i dizel derivata, kao i premijum G-Drive goriva.

Kako bi iskoristili popust na gorivo,  neophodno je da priložite Vašu „Sa nama na putu“ karticu lojalnosti, a ukoliko je ne posedujete, poklon-vaučer Vam  pruža mogućnost da se pridružite programu lojalnosti „Sa nama na putu“ NIS-a potpuno besplatno, na licu mesta, na bilo kojoj NIS Petrol ili GAZPROM benzinskoj stanici,  i da uživate u mnogobrojnim pogodnostima koje možete uvek imati uz karticu „Sa nama na putu“.

Poklon-vaučere sa popustom možete dobiti do 31. maja  u Tempo centrima, kod prodavca na kasi, a krajnji rok za njihovo korišćenje je 10. jun 2019. godine.