Dobro delo za SOS Dečije selo

Dragi kupci, pozivamo vas da u periodu 02.08- 15.09.2017. učestvujete u humanitarnoj akciji, pod nazivom ‘’Dobro delo za SOS Dečije selo’’ u okviru sezone ‘’Sve za školske dane’’ koju su organizovali Tempo centri sa svojim dobavljačima školskog asortimana. Kupujući obeleženi školski asortiman učestvujete u humanitarnoj akciji na sledeći način:

  •          Kupovinom obeleženog ranca donira se 50 dinara
  •          Kupovinom obeležene pernice donira se 10 dinara
  •          Kupovinom obeležene sveske donira se 1 dinar.

SOS Dečija sela Srbija,  kao članica Međunarodne organizacije SOS Dečijih sela i nevladina, humanitarna i neprofitna organizacija, kroz rad SOS Dečijeg sela Kraljevo i druge programe, od 2004. godine pomažu najugroženijoj deci i porodicama u Srbiji. Njihov rad je posvećen poboljšanju uslova u kojima deca žive i njihovog okruženja, kroz različite SOS programe.  Njihov cilj je da postignu promene koje će poboljšati uslove života sve dece, njihovih porodica i zajednice, kao i to da osiguraju dom pun ljubavi za svako dete.

Potražite posebno obeležene artikle iz našeg školskog asortimana i učestvujte u ovoj akciji kako biste pomogli SOS Dečijim selima Srbije.