Vesti

19. 04. 2019.

Popust za penzionere

Dragi penzioneri, od 22. do 25. aprila, u Tempo centrima možete ostvariti 20%* popusta na iznos kupovine. Svakog meseca imamo još niže cene skrojene specijalno za vas! Potrebno je samo da na kasi pokažete ličnu kartu i penzioni ček ili izveštaj iz banke. Iskoristite pogodnosti i uživajte u danima penzionera, želimo vam prijatnu kupovinu!

Saznaj više
17. 04. 2019.

Humanitarna farbaonica

Dragi kupci, bliže se dani kada okupljamo porodicu i darujemo svoje najbliže. Oni su ujedno i prilika da nešto učinimo za one kojima je naša pomoć najpotrebnija. U duhu uskršnjih praznika, Tempo u svojim prodavnicama organizuje HUMANITARNU farbaonicu. Vaši najmlađi pokazaće svoj talenat i kreativnost bojenjem uskršnjih jaja, koja će moći da se otkupe kroz donaciju, a sav prihod odlazi Crvenom krstu i namenjen je za oporavak dece. Čekamo vas 20. i 21. aprila u Tempu. Dobro nam došla svaka porodica!

Saznaj više
10. 04. 2019.

Popust za penzionere

Dragi penzioneri, u ovom mesecu vaši Tempo dani donose još niže cene! Iskoristite ponudu 10, 11. i 12. aprila i postite naše prodavnice, gde vas očekuje specijalni popust od 20%*. Sa sobom ponesite ličnu kartu i penzioni ček ili izveštaj iz banke, a mi ćemo se pobrinuti da kupovina postane vaša omiljena zabava!

Saznaj više

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

X