Vesti

20. 12. 2018.

The Chemical Barbers kozmetika po prazničnim cenama.

Od 20.12 do 09.01. u odabranim Maxi i Tempo prodavnicama možete kupiti ekskluzivne poklon setove “The Chemical Barbers” po prazničnim cenama. Unikatna kozmetika sa pivskim ekstraktima za negu kose i kože u originalnoj ambalaži u obliku pivske limenke je idealan novogodišnji poklon za vašeg muškarca. Tempo hipermarketi u čijem asortimanu možete pronaći “The Chemical Barbers” setove: Tempo Viline vode, Tempo Kvantaš, Tempo Ada, Tempo Vračar, Tempo Novi Sad i Tempo Niš.

Saznaj više
13. 12. 2018.

Sve što ne popiješ vrati!

Povraćaj je moguć samo uz sačuvan račun i u objektu u kom je obavljena kupovina i vrši se po ceni koja je važila u momentu prodaje. Nakon obavljene kupovine overite račun na info pultu. Sačuvajte račun i sve što ne iskoristite vratite u roku od 7 dana u Tempo hipermarket u kome ste obavili kupovinu. Povraćaj se vrši samo uz originalno transportno pakovanje, sem u slučaju žestokih alkoholnih pića i vina kada se povraćaj novca može vršiti i za pojedinačni artikal.

Saznaj više
06. 12. 2018.

NATEMPIRAJTE POSETU DEDA MRAZU

Dragi naši kupci, U decembru uvek slavimo i veselje pravimo! Tako vas i ove godine pozivamo na praznično druženje u Tempo centru u vašem gradu. Jeeeerrrrr....Tempo staza vodi vas do Deda Mraza!!! Spremili smo sjajne predstave za decu, repertoar pesmica uz koje ćemo zajedno pevati i đuskati i tako Deda Mraza dočekati. A kada on nam svrati, poklončiće deci doneće i fotografije sjajne napraviće. Čekamo vas! P.S. Samo mora da se pazi, pravi termin da se opazi. 😊

Saznaj više

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

X