Vesti

11. 05. 2019.

Popust za penzionere

Dragi penzioneri, početak maja donosi nove popuste za vas! Posetite Tempo od 11. do 14. maja i ostvarite 10%* na kupovinu. Sa sobom ponesite penzioni ček ili izveštaj iz banke i uz ličnu kartu pokažite prodavcu na kasi. To je sve što je potrebno da uživate u kupovini po nižim cenama!

Saznaj više
06. 05. 2019.

Poklon vaučer

Dragi kupci, praznici su iza nas, ali Tempo nastavlja da vas daruje! Zato vam svake srede u toku meseca maja, od 8.5., za potrošenih 5.000 dinara pokolanjamo vaučer u vrednosti od 500 dinara! Za jednu kupovinu dobija se jedan vaučer na kasi, a možete ga iskoristiti bilo kog dana osim srede, do 16. juna 2019. Čekamo vas u Tempu, vreme je za majsku kupovinu :)

Saznaj više
03. 05. 2019.

Tempo i NIS misle na Vaš budžet

U saradnji sa NIS-om, uz svaki račun veći od 2.000 dinara, pripremili smo za Vas poklon-vaučere sa popustom od tri dinara po litru goriva koji Vas očekuju na kasi Tempo centra odmah nakon obavljene kupovine. Popust možete iskoristiti na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama uz minimum 10 litara kupljenog goriva, a odnosi se na sve vrste benzina i dizel derivata, kao i premijum G-Drive goriva.

Saznaj više

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

X